Espectacles

Ballet

Coppelia

El Ballet Jove de Girona interpreta una versió reduïda i adapada d’aquest famós ballet còmic per a tots els públics, amb coreografia de Tess Buck Gili i Volodymyr Fortunenko i amb música en directe oferta per l’Orquestra Simfònica de Grau Professional del Conservatori de música de la Diputació de Girona, dirigida per Lluís Cavalleria.
 
Ballet

El Trencanous

El Trencanous del Ballet Jove de Girona és una versió reduïda i adaptada a tots els públics del famós ballet clàssic.
Narra la història de la Clara que, una nit de Nadal, rep un soldat trencanous del seu padrí Drosselmeyer. A mitjanit, les joguines prenen vida i la Clara i el seu trencanous viuran una aventura màgica que els portarà al país del sucre.

Ballet

Extractes de repertori

El Ballet Jove de Girona amplia contínuament el seu repertori de peces curtes provinents del repertori clàssic, i poden ser representades per separat o combinades.

Multimedia

Col·laboració amb Girona en Moviment

El Ballet Jove de Girona va col·laborar amb l’edició del 2021 del festival benèfic Girona en Moviment i va participar a la gravació d’un concert ballat.

Taller

Un viatge al món del ballet

Taller infantil destinat a nens i nenes d’entre 7 i 10 anys en el qual ens endinsarem en el món màgic del ballet i en descobrirem les seves curiositats.

Es desvelaran els secrets del ballet clàssic mentre els ballarins representen extractes dels ballets més famosos. Els nens podran participar i tindran l’oportunitat de veure peces de decorat i vestuari de ben a prop.

En col·laboració amb el festival benèfic Girona en Moviment.