Sobre nosaltres

Després d’una llarga carrera com a ballarins professionals arreu d’Europa, tornem a Girona per a dedicar-nos a la docència i transmetre tots els nostres coneixements a les futures generacions de ballarins. L’any 2020 vam fundar el Ballet Jove de Girona i ara també som professors de ballet a l’escola The Classical Ballet School de Girona.

A partir de la nostra àmplia formació i experiència com a ballarins professionals i com a professors ens comprometem a oferir un ensenyament de qualitat que contribueixi de forma constructiva a la formació dels joves ballarins.

Formada inicialment amb la Maria Elvira Buck-Gili, continua els seus estudis professionals a l’Institut del Teatre de Barcelona. Rep una beca per formar-se a l’English National Ballet School de Londres, de la qual es gradua l’any 2012, mentre forma part de la Companyia English National Ballet 2 per la seva gira de My First Sleeping Beauty. Entre 2012 i 2015 balla amb el Ballet Nacional d’Estònia, i després amb el Ballet del Gran Teatre de Poznan, Polònia, on representa repertori clàssic i neoclàssic. Del 2018 al 2020 treballa com a coryphée amb el Ballet l’Òpera Nova, Bydgoszcz. També ha ballat amb el Cork City Ballet, Irlanda. Graduada en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya i Licentiate de l’Imperial Society of Teachers of Dancing de Londres, la Tess és també una professora certificada del mètode australià PBT (Progressing Ballet Technique). També és la responsable de relacions públiques del festival benèfic de dansa Girona en Moviment, sota la direcció de David Rodríguez.

Tess Buck

Directora

Format a l’escola estatal de dansa de Kiev, Ucraïna, en Volodymyr ha ballat com a coryphée amb el Ballet i Òpera Municipals de Kiev i el Totem Dance Group. Amb la companyia K&K Philharmoniker (Àustria) realitza gires per Europa i Japó, ballant com a solista el repertori clàssic i neoclàssic. L’any 2014 passa a formar part del Ballet de l’Òpera de Cracòvia, Polònia, i més endavant del Ballet del Gran Teatre de Poznan. Del 2017 al 2020 balla com a coryphée i solista pel Ballet de l’Òpera Nova, Bydgoszcz. En Volodymyr està titulat en Pedagogia de la Dansa i Direcció i Gestió Teatral per la Universitat Nacional de Teatre IK Karpenko-Kary de Kiev, Ucraïna.

Volodymyr Fortunenko

Director

Tess Buck

Directora

Formada inicialment amb la Maria Elvira Buck-Gili, continua els seus estudis professionals a l’Institut del Teatre de Barcelona. Rep una beca per formar-se a l’English National Ballet School de Londres, de la qual es gradua l’any 2012, mentre forma part de la Companyia English National Ballet 2 per la seva gira de My First Sleeping Beauty.

Entre 2012 i 2015 balla amb el Ballet Nacional d’Estònia, i després amb el Ballet del Gran Teatre de Poznan, Polònia, on representa repertori clàssic i neoclàssic. Del 2018 al 2020 treballa com a coryphée amb el Ballet l’Òpera Nova, Bydgoszcz. També ha ballat amb el Cork City Ballet, Irlanda.

Graduada en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya i Licentiate de l’Imperial Society of Teachers of Dancing de Londres, la Tess és també una professora certificada del mètode australià PBT (Progressing Ballet Technique). També és la responsable de relacions públiques del festival benèfic de dansa Girona en Moviment, sota la direcció de David Rodríguez.

Volodymyr Fortunenko

Director

Format a l’escola estatal de dansa de Kiev, Ucraïna, en Volodymyr ha ballat com a coryphée amb el Ballet i Òpera Municipals de Kiev i el Totem Dance Group. Amb la companyia K&K Philharmoniker (Àustria) realitza gires per Europa i Japó, ballant com a solista el repertori clàssic i neoclàssic. L’any 2014 passa a formar part del Ballet de l’Òpera de Cracòvia, Polònia, i més endavant del Ballet del Gran Teatre de Poznan. Del 2017 al 2020 balla com a coryphée i solista pel Ballet de l’Òpera Nova, Bydgoszcz.

En Volodymyr està titulat en Pedagogia de la Dansa i Direcció i Gestió Teatral per la Universitat Nacional de Teatre IK Karpenko-Kary de Kiev, Ucraïna.